Inhibit Face Lift

Lífting de cabina corrector de línies d'expressió

Capaç de fer disminuir les arrugues de forma increïble sense necessitat d'utilitzar microinjeccions, així com de potenciar i fer duradors els resultats de les pràctiques de medicina estètica.

Gràcies al seu poder revitalitzant i al seu efecte d'encoixinar la pell, aquest lífting professional no només fa disminuir les arrugues d'expressió i corregeix els signes de l'edat, sinó que aconsegueix una pell ferma, hidratada i rejovenida.

Només necessites 60 minuts per lluir una pell més lluminosa i ferma, amb una textura llisa i un to més uniforme. Beneficis visibles i duradors.

75'

Lifting de cabina corrector de líneas de expresión

 Capaz de minimizar las arrugas de forma increíble sin necesidad de usar microinyecciones, así como de potenciar y prolongar los resultados de los procedimientos médico-estéticos.

 Gracias a su poderosa acción revitalizante y a su potente efecto relleno, este lifting profesional no solo disminuye líneas de expresión y corrige los signos de la edad, sino que además consigue una piel extraordinariamente firme e hidratada, rejuveneciendo completamente el rostro.

 Tan solo necesitas 60 minutos para lucir un cutis notablemente más luminoso y terso, con una textura más lisa y un tono más uniforme. Sorpréndete con unos beneficios visibles y duraderos.

Preu 110€