The mindful Touch

La teva experiència Spa de Mindfulness

"Entra en una nova dimensió de benestar amb un ritual que combina Mindfullness, realitat virtual, el poder del tacte i la cosmètica més avançada.Conecta amb la teva pell".

Gaudeix d'aquesta sorprenent experiència que combina magistralment els exclusius tractaments facials o corporals de Natura Bissé amb la més avançada tecnologia. La realitat virtual,el mindfullness i el poder del tacte de les terapeutes s'uneixen per donar-te el camí per concentrar-te amb els teus sentits, alliberar-te la ment i sentir més intensament tot el benestar sensorial del tractament. Aconseguiràs una serenitat i energia renovada que t'ajudarà a connectar amb la teva pell com mai ho havies aconseguit i es reflectirà amb una pell descansada i esplendorosa.

Preu 25€

Tu experiencia spa de mindfulness

“Entra en una nueva dimensión del bienestar con un ritual que combina mindfulness,realidad virtual, el poder del tacto y la cosmética más avanzada.Conecta con tu piel.”

Disfruta de esta sorprendente experiencia, que combina magistralmente los exclusivos tratamientos faciales o corporales de Natura Bissé con la más avanzada tecnología. La realidad virtual, el mindfulness y el maravilloso poder del tacto de nuestras terapeutas se unen para ofrecerte una manera única de concentrarte en tus sentidos, despejar tú mente y sentir más intensamente todos los matices sensoriales del tratamiento. Lograrás una serenidad y energía renovadas, que te ayudaran a conectar con tu piel como nunca antes lo habías logrado. Y alcanzarás un profundo nivel de bienestar que se reflejará en una piel increíblemente descansada y radiante.